Ruokakoulu

Ruokakoulu 8 - 12 vuotiaille pidetään 

vk 23 ma 3.6.- to 6.6.2024, klo 9 - 15.

Lapinniemen koululla kotitalousluokassa.  

Osoite: Itäpuolentie 1545, 95300 Tervola. 

Ruokakoulu on päiväleiri, joka tarjoaa lapsille hauskaa ja hyödyllistä tekemistä koulujen loma-aikana. Se sopii 8–12-vuotiaille pojille ja tytöille.

Lasten ruokailoa

Ruokakoulussa puuhataan ruoan parissa, kokkaillaan, koetaan ja opitaan uutta. Jokaisena leiripäivänä lapset valmistavat itselleen aamiaisen, lounaan ja välipalan. Ruokakoulussa myös leikitään ja liikutaan joka päivä. Samalla opitaan, kuinka terveelliset valinnat ja liikunta vaikuttavat omaan hyvinvointiin.

Jokaisen ruokakoulun ohjelmaan kuuluu tutustuminen viljelijän ammattiin ja suomalaisen ruoan tiehen pellolta pöytään. Ruokakoulun huippuhetkiä ovat myös  perhepäivällinen, johon lasten vanhemmat ovat tervetulleita.

Ruokakoulujen käytännön toteutuksesta vastaavat 4H-yhdistykset eri puolilla Suomea. Tutustu ruokakouluihin tarkemmin osoitteessa www.ruokakoulu.fi.

Ruokakoulu maksaa 70 €/vko. Hinta sisältää kaiken aktiviteetin ruokakoulun aikana. 

Ei jäsen: Jos haluat liittyä 4H-jäseneksi voit liittyä https://liity.4h.fi/ tai alla olevalla lomakkeella, kohdassa oletko 4H-yhdistyksen jäsen. 


Ruokakouluun ilmoittautuminen 

leirin ajankohta: ma-to 3.6.-6.6.2024


Hyväksyn, että 4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, ww-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa
Annan lupani mahdollisille yhteiskuljetuksille ruokakoulun aikana
Oletko 4H-yhdistyksen jäsen ?

Ruokakoulun osallistujat saavat tervetulokirjeen ja laskun noin viikkoa ennen leiriä. Maksettua osallistujamaksua ei saa takaisin, jos lapsi jää tulematta Ruokakouluun ilman pätevää syytä (poissaolosta täytyy toimittaa siis lääkärintodistus).

Vastaathan vielä viimeiseen kysymykseen. Valitsemme ehdotuksista toteutuskelpoiset  ja sellaiset ruoat/leivonnaiset, jotka voidaan aikataulullisesti tehdä. :) Joten ethän pahastu vaikka juuri sinun ehdotustasi, ei tänä vuonna toteuteta.