Liity jäseneksi

Järjestämme kaikille avointa toimintaa, jossa jäsenyys kannattaa. Toimintaamme kuuluvat 4H-kerhot, leirit, retket, tapahtumat ja kurssitoiminta. Tekemistä löytyy niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. 4H-yhdistyksen jäsenenä voit osallistua 4H:n järjestämiin kilpailuihin ja kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin. Jäsenenä saat myös etuja.

Tervolan 4H-yhdistyksen jäseneksi voit liittyä maksamalla valtakunnallisen jäsenmaksun. Liittymällä jäseneksi voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan omassa 4H-yhdistyksessäsi. Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näet omat tietosi. 4H-jäsenenä saat alennuksia ja etuja paikallisesti ja valtakunnallisesti. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.

Yksilöjäsenmaksu  on 40 € ja perhejäsenmaksu 85 € /kaikilta samaan talouteen kuuluvilta perheenjäseniltä vuodessa. Huomioi, että jäsenmaksun maksaessasi jäsenkautesi kestää 12kk ja osallistumisen niin moneen 4H-kerhoon kuin haluat.

Vaihtoehtoisesti voit suorittaa kerhomaksun 40€ / henkilö/ kerho/ kerhokausi (syksy - kevät). Kerhomaksu laskutetaan syyskauden lopulla.

Aikuinen, olet tervetullut toimintaamme

Aikuisille 4H-jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden olla mukana nuorten hyväksi tehtävää työtä ja samalla osallistua 4H-toimintaan.Tule mukaan vapaaehtoiseksi. Voit olla innostava roolimalli, ohjaaja, vapaaehtoinen leirillä, kilpailujen järjestäjä, nuoren 4H-yrittäjän tukipilari tai ihan vain kaveri. Vapaaehtoisena toimiminen on antoisaa.  

4H-järjestön perhemaksu on edullinen vaihtoehto liittyä mukaan 4H-toimintaan. Perhemaksu oikeuttaa 4H-jäseneksi kaikki samaan talouteen kuuluvat aikuiset ja 6 - 28 vuotiaat lapset ja nuoret. 

UUTTA 4H-JÄSENKAUDESSA ALKAEN 7.1.2020

4H-järjestö on siirtynyt rullaavaan jäsenkauteen 7.1.2020. Alkuvuodesta 2020 alkaen jäseneksi liittyvät siirtyvät automaattisesti rullaavaan jäsenkauteen. Uusilla jäsenillä jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk:n jaksoissa, esimerkiksi tammikuussa 2020 jäseneksi liittyvän jäsenkausi alkaa 1.1.2020 ja päättyy 31.12.2020. Vanhoilla jäsenillä jäsenkausi säilyy ennallaan ajanjaksolla 1.9. - 31.8.

Liittymisohjeet löydät täältä 4h.fi/liity -linkin etusivulta.