Kerhotoiminta


Kenelle?

4H-kerhot ovat tarkoitettu alakouluikäisille, 0 - 6 lk:lle, lapsille ja nuorille. 4H-jäseneksi voi liittyä 6 vuotiaana.

Miten pääsen mukaan?

Kerhoon voi tutustua käymällä paikan päällä tai kysymällä kerhonohjaajilta kerhotoiminnasta. Kun kiinnostus kerhoon herää, täytä huoltajan kanssa ilmoittautumislomake nettisivuillamme. 

Jäseneksi liittyminen tai kerhomaksu

4H-kerhot ovat jäsenille edullisia. Liity jäseneksi. Lue lisää TÄÄLTÄ. Jäsenmaksu maksetaan joko suoraan verkkopankkiin tai vaihtoehtoisesti liitto lähettää noin kuukauden sisällä jäsenmaksusta laskun. 

Jäsenmaksu on 35€/ hlö tai 70€/ perhe. Kerhokausi on 12 kk. Huomioi, että jäsenenä voit osallistua niin moneen 4H-kerhoon kuin haluat yhdellä maksulla. Halutessasi voit valita kerhomaksun. Kerhomaksu on 35€/ kerho/ kerhokausi; syksy - kevät. Kerhomaksusta lähetetään lasku.

Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näet omat tietosi. 4H-jäsenkortilla saat alennuksia ja etuja paikallisesti ja valtakunnallisesti. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.

Mitä 4H-kerhoissa tehdään?

Kerhossa opettelemme mukavaa ja hyödyllistä tekemistä askarrellen, leikkien ja liikkuen. Viihtyisyyttä lisää se, että kerholaiset saavat myös itse toivoa tekemistä kerhokerroille. Kerhoissa voidaan tehdä pieniä retkiä luonnossa, ulkoilla ja leipoa. 4H:n järjestämät harrastekilpailut tuovat vaihtelua arkielämään. Kerhoissa voi osallistua 4H-kilpailuihin ja tienata taskurahaa myymällä suosittuja 4H-eläinkalentereita tai muita varainhankintatuotteita. 

 TERVETULOA KERHOILEMAAN!