4H ja Duunitori haastaa yritykset / organisaatiot työllistämään ysiluokkalaisia

21.1.2021

Yhteistyössä Suomen suurimman työnhakupalvelun Duunitorin kanssa olemme julkaisseet alustan, jolla kesätöitä hakevat nuoret ja työnantajat voivat kohdata toisensa.  Duunitoriin voit tutustua täällä.

Tartu 4H:n Kesätyöhaasteeseen ja tarjoa yhdeksäsluokkalaiselle kesätyö.

Ensimmäinen ovi työelämään aukeaa usein kesätöistä. Kesätyössä opitaan työelämätaitoja ja työ kasvattaa nuorta vastuuseen. Karttunut kokemus vahvistaa nuoren itsetuntoa ja voi tukea myös uravalinnassa. Kesätyö voi muuttaa nuoren koko elämän.

Yritys, yrittäjä tai organisaatio, ota vastaan 4H:n Kesätyöhaaste ja tue yhdeksäsluokkalaisia nuoria työelämän alkumetreillä tarjoamalla kesätyö vähintään kahdeksi viikoksi. Varmistetaan yhdessä, ettei yksikään nuori jää ilman arvokasta työkokemusta. 

Vuosittain yli 7000 nuorta työllistyy 4H-yhdistysten tai oman 4H-yrityksensä kautta. 4H:n Ysit töihin -toimintamallissa pyritään saamaan kaikki peruskoulun päättävät nuoret töihin vähintään kahdeksi viikoksi. 

Miten Kesätyöhaaste toimii?

Nuoren voi työllistää joko suoraan itse omaan yritykseen / organisaatioon tai tilaamalla nuoren töihin Tervolan 4H-yhdistyksen kautta. Tällöin 4H-yhdistys toimii nuoren työnantajana ja laskuttaa asiakasta. Kun yritys / organisaatio tilaa nuoren 4H-yhdistykseltä, yritys saa töihin koulutetun nuoren, välttää työnantajavelvoitteet ja rekrytointiin kuluneen ajan.

Voit ilmoittautua työnantajaksi alla olevalla lomakkeella, ja me otamme sinuun yhteyttä.

Palkkaus *